Madonna a strălucit în turneul „Celebration” după ce a fost la un pas de moarte

Madonna a dat startul turneului „Celebration” sâmbătă la Londra cu o reprezentaţie care a demonstrat că energia, carisma şi apetitul pentru controverse nu s-au diminuat prea mult după patru decenii de când este super-vedetă pop şi după ce a fost la un pas de moarte la începutul acestui an.

461 afișări
Imaginea articolului Madonna a strălucit în turneul „Celebration” după ce a fost la un pas de moarte

Madonna a strălucit în turneul „Celebration” după ce a fost la un pas de moarte

Spectacolul „greatest hits” al cântăreţei în vârstă de 65 de ani a fost amânat de la data iniţială de începere din iulie, după ce Madonna a fost spitalizată la terapie intensivă din cauza unei infecţii bacteriene grave, scrie Reuters.

„Sunt al naibii de surprinsă că am ajuns atât de departe. Şi mă refer la asta pe atât de multe planuri", le-a spus ea fanilor de la arena O2.

Purtând corsetul şi lanţurile care o definesc, ea a cântat „Into The Groove” înainte ca o problemă de sunet să o forţeze să vorbească ad-lib despre primele ei lupte din New York.

Cu coloana sonoră restaurată, piesa „Holiday” din 1983 a recreat bucuria hedonistă a unui club din New York înainte de „asaltul” SIDA, Madonna aducând un omagiu adus celor care au murit din cauza acestei boli.

Amestecul de imagini religioase şi sexualitate care a ridicat-o pe Madonna de la statutul de vedetă pop la cel de fashion icon cultural a fost fundalul piesei „Like a Prayer”, în timp ce „Vogue”, hitul care a propulsat-o în anii '90, a văzut una dintre scene transformată în podium.

Madonna a abordat situaţia din Orientul Mijlociu. „În lume se întâmplă o mulţime de lucruri cu adevărat nebuneşti la care este atât de, atât de dureros să fii martor”, a spus ea. „Dar chiar dacă inimile noastre sunt frânte, spiritele noastre nu pot fi frânte”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici