”Man on Wire” o lecţie de succes, curaj şi disciplină absolută

  • Pe 7 august 1974, Philippe Petit a mers pe sârmă la 410 metri, în New York
  • Actul artistic al lui Philippe a fost ilegal. Poliţia a încercat să-l întrerupă, timp de 45 de minute
  • ”Man on Wire” este filmul care ilustrează momentul istoric ce te lasă înmărmurit
264 afișări
Imaginea articolului ”Man on Wire” o lecţie de succes, curaj şi disciplină absolută

Sursă foto: Profimedia

Astăzi, la 7 dimineaţa în urmă cu 46 de ani, Philippe Petit se urca pe sârmă, la 410 metri înălţime, între turnurile gemene din New York.

Philippe avea doar 25 de an. S-a antrenat 6 ani pentru acest moment care îţi dă deopotrivă fiori dar şi bucurie. A studiat tot ce se putea despre turnuri iar în apropierea evenimentului, a falsificat permise de acces, pentru a urca pe acoperiş împreună cu echipa lui.

A mers pe sârmă timp de 45 de minute, timp în care a dansat şi s-a menţinut pe linie, folosind o bară de echilibru de 25 de kilograme. Deşi a fost reţinut de poliţie imediat după eveniment, acuzaţiile au fost retrase iar Philippe a primit un permis de acces pe viaţă în turnuri, pentru care a generat un interes larg.

În 2018, regizorul britanic James Marsh dă lumii filmul ”Man on Wire”, o lecţie despre succes, curaj şi disciplină absolută.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici