Prinţesa Anne a Marii Britanii a fost ameninţată cu moartea. James Ballinger o acuză că „îi mişcă sateliţii”

  • James Ballinger a fost arestat de gărzile prinţesei Anne după ce a intrat ilegal pe proprietatea ei.
  • Bărbatul a vrut să o înjunghie pentru că aceasta „îi controlează mintea cu ajutorul sateliţilor”.
  • În urmă cu 38 de ani, regina Elizabeth i-a facut faţă unui intrus până a venit poliţia.
1247 afișări
Imaginea articolului Prinţesa Anne a Marii Britanii a fost ameninţată cu moartea. James Ballinger o acuză că „îi mişcă sateliţii”

Prinţesa Anne a Marii Britanii a fost ameninţată cu moartea

James Ballinger ameninţa de câteva luni că o va înjunghia pe sora prinţului Charles, prinţesa Anne, şi pe oricine îl va împiedica să facă acest lucru.

Bărbatul a fost arestat în cele din urmă de gărzile regale, după ce a intrat ilegal pe proprietatea prinţesei, Gatcombe Park. În instanţă, acuzatul a declarat că prinţesa „îi mişcă sateliţii care îi spun ce să facă, fapt care îi afectează sănătatea”.

Ballinger este o persoană cu tulburări psihice. El a primit 12 luni de muncă în folosul comunităţii şi ordinul de a-şi rezolva problemele medicale. Nu se ştie cum ar fi reacţionat prinţesa faţă în faţă cu agresorul. Probabil cu binecunoscutul calm britanic, dacă o moşteneşte pe mama sa.

În urmă cu 38 de ani, un bărbat pe nume Michael Fagan a intrat ilegal în palatul Buckingham  şi a reuşit să ajungă până în dormitorul reginei. Elizabeth a II-a şi-a păstrat sângele rece şi l-a ţinut de vorbă pe bărbat, care a stat la un capăt al patului acesteia, până ce un majordom şi un poliţist i-au venit în ajutor.

        

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici