Robbie Williams a făcut spectacol la Romexpo: ,,Dedic acest cântec fiicei mele care a împlinit 5 ani"

  • Festivalul ,,Summer in the City" s-a desfăşurat în perioada 18-19 august la Romexpo.
  • Capetele de afiş ale Festivalului Summer in the City au fost Robbie Williams, Jason Derulo, trupa Editors, Calum Scott şi Abby Roberts.
  • Robbie Williams a dedicat o melodie fiicei sale care a împlinit vârsta de cinci ani.
1726 afișări
Imaginea articolului Robbie Williams a făcut spectacol la Romexpo: ,,Dedic acest cântec fiicei mele care a împlinit 5 ani"

MEDIAFAX FOTO

Pe 18 şi 19 august, Romexpo a vibrat pe ritmurile unora dintre artiştii tăi favoriţi. Ca să compenseze absenţa lui Sam Smith, care ar fi cântat în premieră în România, organizatorii l-au înlocuit cu Jason Derulo.

Capul de afiş a fost Robbie Williams, care a fost cel mai aşteptat artist.

Spectatorii au dansat şi fredonat împreună cu Robbie Williams pe melodia ,,Let Me Entertain You". 

Robert Peter Williams (născut la 13 februarie 1974) este un cântăreţ şi compozitor englez ce şi-a găsit faima ca membru al grupului pop Take That din 1990 până în 1995, dar a devenit solo din 1996.

Pe lângă melodia menţionată anterior, a compus melodii ca „ Angels ”, „ Millennium ”, „ She’s the One ”

Printre ciudăţeniile din viaţa sa ar fi de enumerat faptul că şi-a vândut conacul din Beverly Hills lui DJ Khaled pentru 9,9 milioane de dolari, a jucat fotbal de caritate, a avut probleme mintale şi cu alcoolul, ba chiar a fost interesat de fenomenul OZN şi supranatural.

A recunoscut că a făcut sex cu dealerul său de droguri chiar în seara în care şi-a întâlnit soţia, Ayda Field, cu care s-a căsătorit în 2010, iar aceasta i-a dăruit patru copii.

Cântăreţul britanic, alături de spectatorii din România, i-a cântat ,,La Mulţi Ani" fiicei sale care a împlinit cinci ani, Coco.

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici