Salma Hayek are un animal de companie mai neobişnuit. Soţul său i-a dăruit o bufniţă

  • Salma Hayek are o bufniţă ca animal de companie
  • Când soţul ei nu e acasă doarme cu bufniţa în pat
  • Bufniţa a fost un cadou de Valentine's Day din partea Salmei pentru soţul ei
2909 afișări
Imaginea articolului Salma Hayek are un animal de companie mai neobişnuit. Soţul său i-a dăruit o bufniţă

Salma Hayek are un animal de companie mai neobişnuit. Soţul său i-a dăruit o bufniţă

Nu doar papagalii pot fi păsări de companie. Pentru superstarul Salma Hayek, bufniţa este o pasăre pe care o poţi ţine în casă şi te poţi juca cu ea.

Faimoasa actriţă a adoptat o bufniţă cu faţa albă din sud, numită Kering, pe care i-a dăruit-o soţului ei, cadou de Valentine's Day.

„Îi place să stea la gâtul meu, în părul meu ori pe capul meu. Ori pe umărul meu, pe braţe. Nu trebuie să te joci cu ea sau să o mângâi, doar fiind în aceeaşi cameră oferă o energie. E super tare”, mprturiseşte actriţa.

Salma Hayek spune că de când a primit bufniţa de la soţul ei, este complet îndrăgostită de ea. Ba chiar doarme cu ea în pat atunci când soţul ei, Francois-Henri Pinault, nu este în oraş.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici