Un hacker a publicat imagini din Grand Theft Auto VI. Acesta s-ar afla în spatele recentului atac cibernetic asupra companiei Uber

„Una dintre cele mai mari scurgeri de informaţii din istoria jocurilor video”, transmite site-ul PC Gamer.

4402 afișări
Imaginea articolului Un hacker a publicat imagini din Grand Theft Auto VI. Acesta s-ar afla în spatele recentului atac cibernetic asupra companiei Uber

Sursa Foto -rockstargames.com

Imaginile din Grand Theft Auto VI,  următoarul titlu Rockstar, sunt online.

PC Gamer raportează că un utilizator de pe forumurile GTA a spart serverele private ale companiei Rockstar Games şi a publicat un fişier de 3 GB ce conţine 90 de videoclipuri cu filmări din GTA VI.

Nu este clar cum au fost obţinute filmările, dar utilizatorul „teapotuberhacker” susţine că ar putea „divulga mai multe date în curând”, inclusiv codul sursă al jocurilor GTA V şi GTA VI. Acesta declară că se află în spatele atacului cibernetic asupra Uber. 

Clipurile şi informaţiile publicate sunt distribuite ilegal la scară largă pe YouTube şi pe site-urile de socializare. 

În timp ce GTA VI se află la cel puţin doi-trei ani distanţă de lansare, aceste clipuri arată o versiune timpurie şi neterminată a jocului, declară reporterul Jason Schreier de la Bloomberg. 

 

 

 

Nu este prima dată când un joc produs de Rockstar este supus unor scurgeri de informaţii. 

Publicaţia Trusted Reviews, după ce a ajuns la o înţelegere cu compania-mamă Rockstar, Take-Two,  a fost nevoită să doneze mai mult de 1 milion de dolari unor organizaţii de caritate şi şi-a cerut scuze în 2018 când site-ul a publicat detalii despre Red Dead Redemption 2, cu puţin timp înainte de lansarea jocului.

Take-Two pare să fi început să depună cereri la YouTube şi GOOGLE pentru ştergerea clipurilor cu GTA VI găzduite pe YouTube

Afişul „Acest videoclip nu mai este disponibil din cauza unei reclamaţii privind drepturile de autor din partea Take-Two Interactive” apare acum pe unele videoclipuri, dar multe altele rămân online. 

Mulţi utilizatori şi vloggeri continuă să publice pe YouTube  secvenţe video din GTA VI, deşi sunt însuşite ilegal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici