VIDEO | Imagini spectaculoase! Evită aglomeraţia de la terase. Ia-ţi 3 prieteni şi petrece cu şampanie în balonul cu aer cald

  • Poţi admira Braşovul de sus cu încă 3 prieteni
  • Balonul cu aer cald te duce până la 1000 de metri altitudine
  • Călătoria costă 160 de euro de persoană
344 afișări

Cea mai bună alegere e să sărbătoreşti revederea cu prietenii la răsărit. Balonul cu aer cald vă va plimba câteva ore deasupra oraşului şi dealurilor din zonă. Veţi primi un mic dejun şi o şampanie cadou. Dacă vreţi să încingeţi petrece printre nori puteţi să vă duceţi cu voi şi câteva sticle de vin.

”E mult mai fain decât să mergi pe terase. Nu ar trebui să îţi iei mare lucru, nici măcar telefonul. Îţi facem noi poze şi ţi le trimitem noi. Te bucuri de natură, poţi să vezi chiar viaţa de sus”, a declarat Bogdan Fischer, administrator.

sursa foto: Facebook/DeSus

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici