50 Cent, uimit de o tradiţie românească: Rapperul american a distribuit un clip cu jocul caprei

Rapperul american 50 Cent a postat pe pagina sa de Facebook un video în care un bărbat dansează jocul caprei în faţa unui mall din Statele Unite ale Americii. 50 Cent a alăturat şi următorul mesaj ce denotă uimirea în faţa obiceiului tradiţional românesc: "Ce naiba tocmai am văzut?"

15016 afișări
Imaginea articolului 50 Cent, uimit de o tradiţie românească: Rapperul american a distribuit un clip cu jocul caprei

50 Cent, uimit de o tradiţie românească: Rapperul american a distribuit un clip cu jocul caprei

50 Cent a publicat pe pagina sa de Facebook un clip în care apare un bărbat care dansează jocul caprei în faţa unui mall din SUA. Jocul caprei este un obicei străvechi şi tradiţional în perioada sărbătorilor de iarnă în România.

„Ce naiba tocmai am văzut?”, a scris 50 Cent pe Facbook. Bărbatul care face jocul caprei şi poartă costumul tradiţional în video a dansat pe muzică lăutărească.

Clipul postat de 50 Cent a devenit viral. Românii au publicat nenumărate comentarii la postarea rapperului american, unii dintre ei încercând să-i explice acest obicei artistului american, iar alţii catalogându-l pe bărbatul din video drept "wannabe" şi criticându-i costumul, pe care îl consideră "grotesc şi nespecific pentru România."

Postarea rapperului poate fi văzută pe pagina de Facebook a rapperului 50 Cent:

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici