500 de petrecăreţi s-au distrat de poveste la Cernavodă

  • Aerul de poveste a venit la Cernavodă, la Crama Rasova.
  • La petrecerea în aer liber de pe iarba verde au venit peste 500 de persoane.
  • Aceştia s-au bucurat de muzica bună care a dat tonul de la ora 19.00 până la 2.00.
1259 afișări
Imaginea articolului 500 de petrecăreţi s-au distrat de poveste la Cernavodă

AERUL DE POVESTE A VENIT LA RASOVA

Alexandru a venit la petrecere, ca să vadă cum este atmosfera alături de viitoarea lui soţie:
”Fantastic, abia aşteptam primul party după lockdown, i am excited, foarte excited. Da, am adus-o şi pe ea, pentru că era vorba să vedem cum este petrecerea, ca să ne pregătim pentru septembrie, o să avem şi noi o petrecere mare aicea, să vedem cum se simte, deocamdată e super, e un sistem de asta de libertate, un feeling de freedom, e senzaţie”.
 
”Sunt din Londra, sunt în România pe timpul verii, pentru că este o vreme fantastică. Fantastic, iubesc România, îmi place vremea, iubesc plajele din Constanţa, îmi plac oamenii. Toţi sunt fericiţi, e un sentiment plăcut, dar se întâmplă să fiu aici ca să o văd şi pe Inna”.
 
Simona ştia de ceva ani de aceste petreceri, dar abia acum a reuşit să îsi strângă gaşca de prietene:
”Minunat, îmi place mult, mult, este altceva faţă de orice eveniment la care am fost”.
 
Pe Andrada a invitat-o o prietenă la petrecere. Îi era dor să iasă la o petrecere după pandemie:
”Glumeşti, tuturor ne e dor de veselie, de bucurie, să fim unii lângă alţii, să ne bucurăm de viaţă, iar locul acesta este magic”.
 
Petrecerea a culminat cu concertul artistei INNA, care a adus lumea mai aproape. Ea le-a spus fanilor că acesta a fost primul concert după un an de pauză.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici