A cerut pe YouTube un milion de dolari! Şi l-a primit! - VIDEO

Chiar şi cele mai nebuneşti dorinţe pot deveni realitate! Visul unui american de a deveni milionar s-a împlinit joi, după ce, acum două luni, a postat pe YouTube un video în care cerea să i se dea un milion de dolari, potrivit www.stirileprotv.ro.

399 afișări
Imaginea articolului A cerut pe YouTube un milion de dolari! Şi l-a primit! - VIDEO

A cerut pe YouTube un milion de dolari! Şi l-a primit!

Craig Rowin, un comediant din SUA, a anunţat că cererea i-a fost îndeplinită de un milionar misterios, pe nume Benjamin. Acesta din urmă l-a contactat telefonic, i-a dat vestea cea bună şi, ca sa îi demonstreze că nu este o glumă proastă, i-a trimis un document notarial.

In actul respectiv era stipulat ca îi oferă milionul de dolari şi că Rowin nu are nicio obligaţie faţă de el ca urmare a donaţiei.

Craig Rowin susţine că urmează să primească cecul în data de 2 februarie, la ora 20:00, pe scena Teatrului Upright Citizens Brigade din Manhattan, unde va susţine un show de stand-up comedy.

Citeşte mai multe despre cum a devenit un american milionar pe www.stirileprotv.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici