A scos BANI din piatră seacă... la propriu. Cum a devenit MILIONAR după ce a vândut pietre ca animale de companie

Gary Ross Dahl, care a murit în 2015 la vârsta de 78 de ani, va fi tot timpul ţinut minte pentru invenţia "Pet Rock", o jucărie ce a făcut vâlvă în anii 70.

2469 afișări
Imaginea articolului A scos BANI din piatră seacă... la propriu. Cum a devenit MILIONAR după ce a vândut pietre ca animale de companie

Scoate BANI din piatră seacă... la propriu. Cum a devenit MILIONAR după ce a vândut pietre ca animale de companie

Gary Ross Dahl a reuşit să vândă pietre ca să-şi câştige existenţa. Mai mult, a făcut milioane de dolari din vânzarea de pietre pe post de animale de companie.

El şi-a început cariera ca om de publicitate, apoi a dat jobul pe un rol de antreprenor atunci când ideea lui de a vinde pietre a dat roade.

Ideea i-a venit atunci când era într-un bar din Los Gatos, California, când a auzit că oamenii se plângeau cât de greu este să creşti un animal de companie. El a spus că nu are probleme cu animalul lui de companie, o piatră. Răspunsul lui a fost bine primit şi s-a gândit să pornească un business. Strategia lui a funcţionat şi Pet Rock a devenit un fenomen naţional.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici