Accident în timpul filmărilor la noul film cu Nicolas Cage - VIDEO

Un cascador care filma o scenă de urmărire cu maşini pentru cel mai recent film cu Nicolas Cage a accidentat două persoane şi a distrus vehiculul pe care îl conducea, intrând frontal într-un restaurant situat în Times Square din New York.

120 afișări
Imaginea articolului Accident în timpul filmărilor la noul film cu Nicolas Cage - VIDEO

Accident în timpul filmărilor la noul film cu Nicolas Cage (Imagine: Mediafax Foto/ AFP)

Accidentul a avut loc luni dimineaţă şi a fost filmat de un necunoscut, care a postat înregistrarea video pe site-ul publicaţiei New York Post (www.nypost.com).

Imaginile prezintă două maşini care fac slalom prin traficul din New York. La un moment dat, şoferul uneia dintre ele a pierdut controlul asupra volanului, a urcat pe un trotuar şi s-a izbit de vitrina unui restaurant italian.

Traficul a fost închis în celebra Times Square pentru realizarea unor scene din pelicula "The Sorcerer's Apprentice" şi toate maşinile care apar în aceste imagini participau la filmare.

Poliţia americană a declarat că un bărbat în vârstă de 23 de ani a fost lovit la cap de un stâlp în cădere, iar o femeie în vârstă de 21 de ani a fost rănită la un picior. Însă ambele persoane au fost rănite uşor, iar cascadorul care a condus maşina a scăpat teafăr.

"Doi medici au venit imediat la faţa locului şi le-au dus pe cele două persoane accidentate la spital pentru a fi consultate", au declarat într-un comunicat producătorii filmului "The Sorcerer's Apprentice", o producţie a studiourilor Walt Disney Pictures şi Jerry Bruckheimer Films.

"Una dintre cele două persoane a fost deja externată, iar în timp ce ni se comunica acest lucru, am aflat că şi cea de-a doua persoană a ieşit din spital, dar deocamdată nu putem să confirmăm. Toate regulile de securitate au fost respectate şi filmările vor fi reluate potrivit programului iniţial", au explicat producătorii acestei pelicule.

Programat să fie lansat la mijlocul anului viitor, filmul "The Sorcerer's Apprentice" relatează povestea unui student care acceptă, cam fără tragere de inimă, să lucreze pentru un vrăjitor, interpretat de Nicolas Cage. Acţiunea filmului se petrece în New York-ul zilelor noastre şi se bazează pe fragmentul cu acelaşi titlu din filmul de animaţie "Fantasia", produs de compania Disney.

În cei 20 de ani de carieră, Nicolas Cage, în vârstă de 45 de ani, a realizat peste 40 de filme, printre care se numără "Părăsind Las Vegas" (1995), care i-a adus un premiu Oscar pentru interpretare, şi "Suflet sălbatic" (1990), în regia lui David Lynch, recompensat cu Palme d'Or la Festivalul de Film de la Cannes.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici