Accidentul cumplit din Formula 3. Adolescenta-pilot Sophia Floersch a ieşit cu bine din operaţia care a durat 11 ore

Pilotul de Formula 3, Sophia Floersch, a supravieţuit unui accident teribil, petrecut duminică, 18 noiembrie, pe circuitul Grand Prix din Macau. Sportiva din Germania a fost supusă unei intervenţii chirurgicale care a durat 11 ore.

632 afișări
Imaginea articolului Accidentul cumplit din Formula 3. Adolescenta-pilot Sophia Floersch a ieşit cu bine din operaţia care a durat 11 ore

Pilotul de Formula 3, Sophia Floersch, a ieşit cu bine din operaţie

Tânăra de 17 ani a suferit o fractură a coloanei vertebrale, iar medicii au fost nevoiţi să recurgă la o grefă osoasă. O bucată din osul şoldului a fost transplantat. Potrivit medicilor care au operat-o, Sophia Floersch are toate semnele vitale stabile şi îşi poate mişca singură membrele.

Perioada de convalescenţă a pilotului va fi pe o perioadă de săptămână sau două.

În ceea ce-i priveşte pe ceilalţi răniţi, au fost externaţi pilotul japonez Sho Tsuboi şi un fotograf, în timp vor rămâne sub observaţie un fotograf, care a fost lovit la ficat şi un oficial al cursei, lovit la obraz.

Directorul Frits Van Amersfoort, şeful echipei olandeze din care face parte Sophia Floersch, a declarat, potrivit motorsport.com că a primit o poză cu sportiva zâmbind după operaţie. "Intervenţia a fost dificilă, sperăm să te revedem cât mai repede în locul tău, într-o maşină de curse", a spus Van Amersfoort.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici