Actorul Alec Baldwin, reţinut şi eliberat, după o altercaţie pentru un loc de parcare

Actorul american Alec Baldwin, arestat, vineri, la New York, fiind acuzat că a lovit un bărbat după ce acesta ar fi parcat pe locul său, a fost eliberat fără impunerea unei cauţiuni, relatează pagesix.com.

1658 afișări
Imaginea articolului Actorul Alec Baldwin, reţinut şi eliberat, după o altercaţie pentru un loc de parcare

Actorul Alec Baldwin, reţinut după o altercaţie pentru un loc de parcare, a fost eliberat

Un purtător de cuvânt al Departamentului de Poliţie a declarat, vineri, pentru BBC că actorul a fost reţinut sub acuzaţia de atac.

Potrivit reprezentanţilor poliţiei, Baldwin a susţinut că un membru al familiei sale îi ţinea liber un loc de parcare, când un alt bărbat l-a ocupat înaintea sa.

 

 

Respectivul bărbat a fost dus la un spital local pentru îngrijire medicală, după ce Baldwin l-ar fi lovit cu pumnul în faţă.

Înainte de a fi eliberat, actorul a fost pus sub acuzare pentru vătămare corporală şi hărţuire.

Preşedintele american Donald Trump, pe care Alec Baldwin l-a portretizat în emisiunea de comedie "Saturday Night Live", a declarat că îi urează actorului "succes" când a aflat de arestarea sa.

Alec Baldwin, în vârstă de 60 de ani, este cel mai în vârstă din familia de actori şi primul care a devenit cunoscut publicului. A debutat în anii '80 cu roluri în filme precum "Viaţă de stafie/ Beetlejuice" şi "Sferele de foc/ Great Balls of Fire!". În 2004 a fost nominalizat la Oscar pentru rolul secundar din "Ghinionistul/ The Cooler". În 2007, 2009 şi 2010 a câştigat Globul de Aur pentru cel mai bun actor dintr-un serial TV, pentru interpretarea din "30 Rock".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici