Actorul de comedie Jimmy Kimmel va prezenta gala Premiilor Oscar 2017

Actorul de comedie şi realizatorul de talk-show Jimmy Kimmel va prezenta ceremonia premiilor Oscar, ce se va desfăşura în februarie 2017, au declarat organizatorii. Funcţia de prezentator la Premiile Oscar este considerată una dintre cele mai dificile în showbiz, informează Reuters

285 afișări
Imaginea articolului Actorul de comedie Jimmy Kimmel va prezenta gala Premiilor Oscar 2017

Actorul de comedie Jimmy Kimmel va prezenta gala Premiilor Oscar 2017 (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Informaţia a fost confirmată de asociaţia The Academy of Motion Picture Arts and Sciences, după ce a fost dezvăluită iniţial de publicaţia Variety.

Kimmel, în vârstă de 49 de ani, care găzduieşte show-ul "Late Night with Jimmy Kimmel,", difuzat de postul de televiziune ABC, va fi pentru prima dată gazdă a premiilor Oscar, în cea mai prestigiosă noapte din industria filmului. Actorul a găzduit anterior Premiile Emmy din 2016 pentru televiziune şi American Music Awards.

Gala premiilor Oscar 2017 va avea loc în Los Angeles, în 26 februarie, şi va fi difuzată în Statele Unite ale Americii pe postul ABC.

Gazda premiilor Oscar are misiunea dificilă de a fi entertainter pentru sute de staruri ce iau parte la eveniment, precum şi pentru telespectatorii de pe tot globul. Kimmel îi urmează drept prezentator al premiilor Oscar lui Chris Rock, actor de comedie de culoare, care a găzduit Oscarurile în 2016, pe fondul unei controverse despre diversitate în industria cinematografică de la Hollywood.

Show-ul din 2016 a înregistrat cel mai mic rating din ultimii opt ani, cu doar 34 de milioane de telespectatori care au urmărit transmisiunea în direct a galei. Printre prezentatorii anteriori ai Premiilor Oscar au fost starul de televiziune Neil Patrick Harris, actriţa de comedie Ellen DeGeneres şi creatorul serialului animat "Family Guy", Seth MacFarlane.

Mai multe detalii, aici

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici