Actorul Jason Statham a scăpat cu viaţă dintr-un accident, în timpul filmărilor de la "The Expendables 3"

Actorul britanic Jason Statham s-a aflat la un pas de a suferi o accidentare serioasă atunci când filma o scenă pentru lungmetrajul "The Expendables 3", în timpul unei cascadorii care nu a decurs aşa cum ar fi trebuit.

4854 afișări
Imaginea articolului Actorul Jason Statham a scăpat cu viaţă dintr-un accident, în timpul filmărilor de la "The Expendables 3"

Jason Statham (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Filmările pentru acest lungmetraj, care are o distribuţie alcătuită din vedete ale filmelor de acţiune, au loc în Bulgaria. Potrivit declaraţiilor făcute de Terry Crews, un actor de pe afişul acestui film, turnarea unei scene nu a decurs aşa cum ar fi trebuit, iar Jason Statham a căzut în Marea Neagră, în timp ce rămăsese blocat la volanul unui camion pe care îl conducea, informează contactmusic.com.

Terry Crews spune că a fost oripilat de acest accident deosebit de periculos atât pentru Statham, cât şi pentru el. În timpul acelei scene, Terry ar fi trebuit să meargă pe platforma superioară a camionului.

Cu ocazia unui interviu acordat vineri în emisiunea prezentată de Jay Leno, Terry Crews a declarat: "Am fost la un pas de moarte. Filmam o cascadorie, Jason Statham conducea un camion, iar noi ar fi trebuit să urcăm pe platforma superioară a vehiculului, unde urma să avem un dialog. El a urcat la volanul camionului, pe ţărmul Mării Negre, şi ar fi trebuit să oprească camionul pentru ca noi să filmăm întreaga scenă. Ei bine, camionul nu s-a oprit. Camionul a căzut în Marea Neagră, avându-l la bord pe Jason Statham, la volan!".

"În mintea ta îţi spui: «e un film de acţiune şi, dacă se întâmplă ceva rău, voi conduce camionul şi voi face tot ce trebuie». Dar, în viaţa reală, începusem deja să ţip: «Jason, Jason!» Căzusem pe nisip, el era blocat în apă, în camion, iar toată lumea era îngrozită. Toată lumea ţipa şi striga. În cele din urmă, Jason a ieşit din apă, a înotat până la chei, iar camionul s-a scufundat complet. Nu-mi venea să cred. Noi trebuia să fim pe acel camion. Jason s-a întors, şi-a uscat hainele, iar regizorul ne-a spus: «Vom filma scena asta încă o dată, vom filma mai multe duble", a adăugat Terry Crews.

Sylvester Stallone interpretează personajul Barney Ross în toate filmele din franciza "The Expendables" şi a regizat primul lungmetraj din această serie.

Filmele din franciza "The Expendables" au particularitatea de a-i reuni pe marele ecran pe unii dintre cei mai mari actori din lungmetrajele de acţiune din anii '80 şi '90.

Din distribuţia filmului "The Expendables 3" mai fac parte actorii Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Harrison Ford, Jackie Chan, Nicolas Cage, Wesley Snipes, Milla Jovovich, Antonio Banderas, Mel Gibson, Kellan Lutz, Ronda Rousey şi Victor Ortiz.

Primele două filme din franciza "The Expendables", lansate în 2010 şi în 2012, au avut încasări cumulate de 575 milioane de dolari pe plan internaţional.

Filmul "The Expendables 3" va fi lansat pe marile ecrane pe 15 august 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici