Actorul Richard E. Grant, celebru pentru rolul său în "Game of Thrones", lovit în cap cu o bară din metal

Actorul Richard E. Grant, celebru pentru rolul Izembaro din serialul "Urzeala tronurilor/ Game of Thrones", a fost spitalizat după ce a fost lovit în cap cu o bara din metal, un incident despre care nu a oferit niciun detaliu, potrivit contactmusic.com.

2051 afișări
Imaginea articolului Actorul Richard E. Grant, celebru pentru rolul său în "Game of Thrones", lovit în cap cu o bară din metal

Actorul Richard E. Grant, celebru pentru rolul său în "Game of Thrones", lovit în cap cu o bară din metal

Actorul în vârstă de 60 de ani a stârnit îngrijorare în rândul fanilor după ce a anunţat pe platforma online Twitter că mulţumeşte personalului medical de la spitalul Stroud NHS care a avut grijă de el după ce a suferit un accident despre care nu a oferit detalii.

"Mă simt veşnic dator asistentelor Holly şi Theresa de la spitalul Stroud NHS, pentru că s-au ocupat de rana mea de la cap în această seară. O bară din metal grea mi-a izbit craniul, iar ele m-au curăţat cu amabilitate şi m-au lipit la loc precum Humpty Dumpty", a scris actorul.

Se pare că incidentul a avut loc pe când Richard E. Grant se afla în locuinţa sa din Cotswolds, Marea Britanie.

Ulterior, artistul a apărut în public purtând o şapcă retro.

Actorul a avut un început de an mai prost. Aflat de Revelion în Africa de Sud, el a fost jefuit pe când se afla în faţa unui bancomat din Cape Town.

Richard E. Grant, actor, scenarist, regizor şi parfumier, a devenit cunoscut după ce a jucat rolul Withnail din filmul "Withnail and I" (1987) şi celebru cu partitura John Seward din lungmetrajul "Bram Stoker's Dracula" (1992). Recent, a jucat rolul Zander Rice din filmul cu supereroi lansat anul trecut "Logan", dar şi pe Izembaro în cel de-al şaselea sezon al serialului HBO "Game of Thrones".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici