Actorul Vin Diesel şi-a lăsat amprentele în cimentul de la Hollywood - FOTO

Actorul american Vin Diesel şi-a lăsat amprentele mâinilor şi picioarelor în cimentul din faţa cinematografului Chinese Theater din Hollywood, miercuri, cu doar câteva zile înainte de lansarea celui mai recent film al său, "Furios şi iute 7/ Fast and Furious 7".

701 afișări
Imaginea articolului Actorul Vin Diesel şi-a lăsat amprentele în cimentul de la Hollywood - FOTO

Actorul Vin Diesel şi-a lăsat amprentele în cimentul de la Hollywood (Imagine: Hepta/Mediafax Foto)

Acest lungmetraj este cel mai recent film din franciza "Fast & Furious", care a contribuit considerabil la transformarea lui Vin Diesel într-un star la Hollywood. De asemenea, "Furios şi iute 7" este primul film din această franciză ce va fi lansat după moartea actorului Paul Walker, într-un tragic accident de automobil, în 2013, înainte de încheierea filmărilor.

Colegii lui Vin Diesel din franciza "Fast & Furious" au fost prezenţi la ceremonia de miercuri. Actorul a venit însoţit de partenera sa de viaţă, Paloma Jimenez, şi copiii cuplului.

În vârstă de 47 de ani, Vin Diesel, al cărui nume real este Mark Sinclair Vincent, a debutat pe scenă în copilărie, într-un spectacol de teatru.

A apărut pentru prima dată pe marele ecran cu un rol minor în drama "Awakenings" din 1990. Scurtmetrajul său independent din 1994 intitulat "Multi-Facial", pe care l-a scris, produs, regizat şi în care a fost protagonist, a fost proiectat la Festivalul de Film de la Cannes. Acea peliculă a atras atenţia regizorului american Steven Spielberg, care l-a distribuit pe Vin Diesel în "Salvaţi soldatul Ryan", o dramă din 1998 despre Al Doilea Război Mondial.

Printre celelalte roluri notabile realizate de Vin Diesel se numără cele interpretate în filmele din trilogia "Cronicile lui Riddick" şi "Babylon A.D.".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici