Actriţa June Fairchild a murit la vârsta de 68 de ani

Actriţa americană June Fairchild, una dintre vedetele comediei "Printre fumuri/ Up In Smoke", a murit la vârsta de 68 de ani, din cauza unui cancer hepatic.

431 afișări
Imaginea articolului Actriţa June Fairchild a murit la vârsta de 68 de ani

Actriţa June Fairchild a murit la vârsta de 68 de ani (Imagine: Shutterstock)

Actriţa americană a murit joi, într-un spital din Los Angeles. June Fairchild a devenit cunoscută pentru filme precum "Pretty Maids All in a Row" - în care a jucat alături de Rock Hudson, "Pe urmele banilor/ Thunderbolt and Lightfoot" - în care i-a avut ca parteneri de afiş pe Clint Eastwood şi Jeff Bridges, şi "Al şaselea soţ/ Sextette" - ultimul film important al actriţei Mae West, informează contactmusic.com.

A jucat şi alături de Jack Nicholson în "Condu, spuse el!/ Drive, He Said" şi în comedia "Head", alături de trupa rock The Monkees, dar este probabil cel mai cunoscută pentru rolul din comedia din 1978 "Printre fumuri/ Up In Smoke", cu Cheech Marin şi Tommy Chong, în care a interpretat rolul unei dependente de droguri.

A avut o relaţie cu cântăreţul Danny Hutton şi, potrivit presei americane, ea ar fi fost persoana care a inventat numele formaţiei acestuia, Three Dog Night, însă s-a luptat vreme îndelungată cu dependenţa de droguri şi de alcool şi a ajuns să locuiască în celebrul cartier rău famat din Los Angeles, Skid Row.

A stat pentru o scurtă vreme şi în închisoare în 2001, după ce a refuzat să execute o sentinţă de muncă în folosul comunităţii, emisă de un tribunal local împotriva ei pentru conducerea automobilului în stare de ebrietate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici