Acuzaţia de agresiune formulată împotriva rapperului Chris Brown a fost retrasă

Acuzaţia de agresiune formulată de autorităţile americane împotriva rapperului Chris Brown a fost retrasă, după ce bărbatul care a fost lovit de artist în timpul unui meci de baschet, în Las Vegas, a decis să nu depună plângere în justiţie.

114 afișări
Imaginea articolului Acuzaţia de agresiune formulată împotriva rapperului Chris Brown a fost retrasă

Chris Brown (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Informaţia a fost dată publicităţii de Poliţia din Las Vegas marţi, chiar în ziua în care rapperul Chris Brown a împlinit vârsta de 26 de ani.

Agresiunea s-a produs în dimineaţa zilei de duminică, pe un teren de sport deţinut de hotelul Palms Casino Resort din Las Vegas. Poliţia locală spune că victima a raportat această agresiune de pe patul de spital, unde a primit tratament pentru rănile suferite. Bărbatul a fost externat la câteva ore după aceea. Chris Brown părăsise deja hotelul respectiv în momentul în care ofiţerii de poliţie au ajuns la faţa locului.

Chris Brown a primit din partea autorităţilor locale opţiunea de a semna o citaţie pentru săvârşirea unui delict penal sau de a ajunge cu acest caz de agresiune în faţa Procuraturii din districtul Clark County.

Îns,ă marţi, Poliţia din Las Vegas a dat publicităţii o nouă declaraţie de presă, în care a precizat că victima a renunţat la intenţia sa iniţială de a depune plângere în justiţie. "Această anchetă nu va fi continuată", au precizat autorităţile locale.

În statul american Nevada, o eventuală condamnare pentru săvârşirea acestui delict penal atrage o amendă de cel mult 1.000 de dolari, a precizat Larry Hadfield, purtătorul de cuvânt al poliţiei locale.

Noua problemă pe care rapperul american o are cu legea s-a produs la doar şase săptămâni după ce un judecător din Los Angeles a decis încheierea regimului de libertate condiţionată sub incidenţa căruia fusese plasat artistul, care s-a recunoscut vinovat, în 2009, de agresarea fizică şi verbală a iubitei sale de atunci, cântăreaţa Rihanna, cu o seară înainte de gala de decernare a premiilor Grammy.

Eliberarea condiţionată a rapperului Chris Brown a fost revocată în 2013, după ce starul american a fost acuzat că a lovit cu pumnii un bărbat care încercase să îl fotografieze în Washington.

În anul următor, cântăreţul a fost dat afară dintr-o clinică de dezintoxicare în care fusese obligat să se interneze printr-un ordin judecătoresc, în California, şi a fost încarcerat timp de aproape trei luni pentru nerespectarea regimului de libertate condiţionată.

Weekendul trecut, el a susţinut un concert la Las Vegas, după meciul de box dintre Floyd Mayweather şi Manny Pacquiao. Acel show a fost primul dintr-o serie de concerte pe care artistul le va susţine în perioada următoare într-un club de noapte din acest oraş american.

Chris Brown este autorul pieselor de succes "Kiss Kiss" şi "Run It". Cel de-al cincilea album din cariera sa se intitulează "Fortune", a fost lansat în 2012 şi i-a adus artistului american singurul său premiu Grammy din 12 nominalizări. În 2014 a lansat un nou disc, "X", iar pe 20 februarie 2015 a lansat albumul "Fan of a Fan: The Album", în colaborare cu artistul Tyga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici