Alexandru Arşinel a avut probleme cu nervul sciatic, dar se simte mai bine şi va continua să joace

Alexandru Arşinel a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că a avut "nişte probleme cu nervul sciatic" şi a consultat un medic care i-a prescris un tratament pentru ameliorarea durerii, astfel că actorul va putea susţine în continuare spectacolele programate la Teatrul de Revistă "Constantin Tănase".

327 afișări
Imaginea articolului Alexandru Arşinel a avut probleme cu nervul sciatic, dar se simte mai bine şi va continua să joace

Alexandru Arşinel (Imagine: Emil Badea/Mediafax Foto)

Actorul Alexandru Arşinel va susţine spectacolele programate la Teatrul de Revistă "Constantin Tănase" din Capitală, deşi se confruntă cu probleme de sănătate.

"Am avut nişte probleme cu nervul sciatic, mi-a creat un disconfort, o durere. Am consultat doctorul, mi-a dat o medicamentaţie, urmând ca nervul respectiv să se dezinflameze - s-a inflamat şi m-a durut. Sunt suferinţe obişnuite de la o anumită vârstă", a declarat actorul, pentru MEDIAFAX.

Acesta a precizat că, dacă problema de sănătate nu se rezolvă cu medicamente, ar putea suferi o intervenţie chirurgicală.

"În ultimă instanţă, dacă nu se rezolvă medicamental, trebuie să acţionez într-un fel, dar nu este o operaţie extrem de complicată", a spus Alexandru Arşinel.

În prezent, Alexandru Arşinel se află, împreună cu soţia, la Sinaia.

"Sunt la Sinaia, unde eu am o cabană, cu soţia. Mai vin prietenii, au fost copiii, ne relaxăm. Efectiv ne relaxăm şi noi câteva zile", a declarat actorul, pentru MEDIAFAX.

Actorul Alexandru Arşinel a fost supus unui transplant renal, la sfârşitul lunii august 2013, şi a fost externat pe 12 septembrie 2013. Acesta a revenit pe 23 septembrie 2013, la Institutul Clinic de Urologie şi Transplant Renal din Cluj (ICUTR), pentru a fi supus mai multor investigaţii medicale, după ce starea de sănătate i s-a deteriorat. Acesta a fost externat de la ICUTR pe 3 octombrie 2013 şi a continuat acasă tratamentul indicat de specialiştii ICUTR.

Actorul Alexandru Arşinel s-a născut pe 4 iunie 1939, în localitatea Dolhasca, judeţul Suceava. În anul 1962, acesta a absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică "I. L. Caragiale" din Bucureşti.

Este vedetă a Teatrului de Revistă "Constantin Tănase" din Bucureşti, dar şi director al instituţiei. Alături de Stela Popescu, el a format un cuplu artistic celebru atât în ţară, cât şi în străinătate. Pentru activitatea lor, cei doi actori au fost răsplătiţi, în anul 2002, cu premiul special al UNITER pentru teatrul de revistă.

A jucat în filme precum "Ana şi... hoţul" (1981), "Miss Litoral" (1990), "Anotimpul iubirii", "În fiecare zi mi-e dor de tine", "A doua cădere a Constantinopolului" (1994), "Paradisul în direct" (1995), "Sexy Harem Ada-Kaleh" (2001).

În februarie 2004, Arşinel a fost distins cu Ordinul Meritul Cultural în grad de Mare Ofiţer.

Alexandru Arşine poate fi văzut, în prezent, în spectacolele Teatrului de Revistă "Constantin Tănase".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici