Alicia Keys s-a căsătorit

Cântăreaţa şi compozitoarea Alicia Keys, în vârstă de 29 de ani, s-a căsătorit, sâmbătă, cu iubitul ei, rapperul şi producătorul muzical Swizz Beatz, a anunţat, duminică, publicaţia Us Weekly.

109 afișări
Imaginea articolului Alicia Keys s-a căsătorit

Alicia Keys s-a căsătorit (Imagine: Stephanie Pistel/UsMagazine.com)

Potrivit presei americane, Alicia Keys, care este însărcinată, şi logodnicul ei, Swizz Beatz, au schimbat jurămintele de credinţă în cadrul unei ceremonii private care a fost organizată într-un oraş de pe coasta Mării Mediterane.

Publicaţia Us Weekly a postat, totodată, prima fotografie a cuplului de tineri căsătoriţi.

Alicia Keys şi Swizz Beatz, în vârstă de 31 de ani, formează un cuplu din anul 2008. Swizz Beatz, al cărui nume real este Kasseem Dean, mai are un fiu din prima lui căsătorie şi lucrează în prezent la cel de-al treilea său album.

Alicia J. Augello-Cook, născută pe 25 ianuarie 1981, cunoscută sub numele de Alicia Keys, este actriţă şi cântăreaţă americană de R&B, soul şi neo-soul. Albumul ei de debut, "Songs In A Minor", lansat în 2001, a propulsat-o pe artista americană la statutul de star internaţional, iar până în prezent, Alicia Keys a vândut peste 25 de milioane de albume şi a câştigat în repetate rânduri premii internaţionale de prestigiu - 12 Grammy, 11 Billboard Awards şi trei American Music Awards. Cel mai recent album ai ei se intitulează "The Element of Freedom" şi a fost lansat în 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici