Ambarcaţiunile de lux ale viitorului: Iahtul-insulă, dotat cu penthouse, cascadă şi mini-restaurant subacvatic va fi prezentat la Monaco Yacht Show 2015 - FOTO, VIDEO

Kokomo Ailand, numele unei ambarcaţiuni care urmează să fie prezentată la Monaco Yacht Show 2015, dovedeşte că extravaganţa e laitmotivul megaiahturilor viitorului.

1931 afișări
Imaginea articolului Ambarcaţiunile de lux ale viitorului: Iahtul-insulă, dotat cu penthouse, cascadă şi mini-restaurant subacvatic va fi prezentat la Monaco Yacht Show 2015 - FOTO, VIDEO

Monaco Yacht Show 2015 va prezenta viitorul ambarcaţiunilor de lux - FOTO, VIDEO (Foto: CNN)

Design-ul ambarcaţiunii Kokomo Ailand, care va fi prezentată în această săptămână la Monaco Yacht Show, e semnat de compania Migaloo  Submarines. Megaiahtul are 80 de metri, o cascadă, două cluburi şi, potrivit companiei care a realizat proiectul, design-ul ultra-modern a generat deja interes în rândul potenţialilor cumpărători.
 
"Un om open-minded, vizionar, care vrea să iasă în evidenţă datorită design-ului unic, un trendsetter". Acesta e portretul-robot al potenţialului cumpărător al acestor iahturi, potrivit lui Christian Gumpold, managing director al companiei Migaloo.
 

"Cascade uriaşe, vegetaţie - acestea sunt cele mai noi trend-uri în materie de megaiahturi. Noi le-am dus la următorul nivel", a mai declarat directorul Migaloo, citat de CNN.

Ambarcaţiunea mai are un penthouse, două lifturi, pistă de aterizare pentru avion privat, un mini-restaurant subacvatic, precum şi un jacuzzi care are partea inferioară din sticlă, astfel încât proprietarul să poată admira marea. 

Megaiahtul vine la pachet cu un submarin dotat, la rândul său, cu pistă de aterizare pentru avion privat, cluburi şi piscine.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici