Anahi, ex-RBD, va concerta în România pentru prima oară de la destrămarea RBD

Anahi, fostă membră a trupei RBD, revine în România pentru un concert parte a turneului "Mi Delirio World Tour", primul după destrămarea trupei din care a făcut parte, informează un comunicat.

390 afișări
Imaginea articolului Anahi, ex-RBD, va concerta în România pentru prima oară de la destrămarea RBD

Anahi, ex-RBD, va concerta în România pentru prima oară de la destrămarea RBD (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

După două spectacole senzaţionale alături de RBD, care au încântat România, Anahi va susţine un concert extraordinar la Sala Palatului, pe 13 martie de la orele 20.00.

Concertul, care are ca partener media postul TV Acasă, este parte a turneului mondial de promovare a primului album solo a lui Anahi, "Mi Delirio", album care conţine şi single-ul cu acelaşi nume.

Telespectatorii din România au putut urmări, la postul TV Acasă, în premieră şi exclusivitate videoclipul piesei "Mi Delirio", un videoclip şocant, în care fanii cântăreţei au descoperit o altfel de Anahi.

După ce a cucerit publicul postului Acasă în telenovelele "Rebelde" şi "RBD, familia", Anahi revine în România, pentru prima dată ca artistă solo, într-un un concert exploziv.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici