Andreea Marin debutează în animaţie cu "Păsări Libere 3D"

Andreea Marin o interpretează pe Jenny în comedia "Păsări Libere 3D", un film distribuit în cinematografe, începând din 15 noiembrie, de către MediaPro Distribution, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

384 afișări
Imaginea articolului Andreea Marin debutează în animaţie cu "Păsări Libere 3D"

Andreea Marin (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Mediafax Foto)

Andreea Marin se află acum la prima colaborare în cadrul unui proiect de animaţie.

"A fost o bucurie să fac pentru prima dată această muncă frumoasă, să mă transpun în pielea unui personaj animat. Şi nu a fost deloc uşor cum poate să pară! Rolul din filmul «Ho Ho Ho 2» în care am jucat anul trecut a fost mai puţin dificil! Dar am avut o mare plăcere visând momentul în care voi intra în sala de cinema mână în mână cu fetiţa mea, de nepoţeii mei. Şi asta se va întâmpla chiar mâine! Am emoţii. Copiii sunt neiertător de sinceri", a declarat Andreea Marin despre colaborarea ei la animaţia "Păsări Libere 3D".

Jenny este fiica frumoasă şi deşteaptă-brici a Căpeteniei Broadbeak şi, de asemenea, este îndrăgită de Reggie. Pe măsură ce relaţia dintre Reggie şi Jenny evoluează, îşi deschid ochii unul altuia. Reggie învaţă să facă parte din ceva mai amplu, iar Jenny descoperă că există o lume dincolo de cârd.

O comedie efervescentă pentru toate vârstele, acţiunea animatiei aduce în prim plan o mică fermă de curcani, unde viaţa este aproape perfectă pentru gălăgioasele păsări, fericite doar pentru că au mâncare pe săturate, notă discordantă face numai Reggie (Pavel Bartoş), un curcan ager la minte şi fără apetit, pe care confraţii lui l-au marginalizat.

Însă viaţa lui Reggie se schimbă radical în momentul în care preşedintele SUA îl adoptă ca animal de companie pentru fiica lui. Asta înseamnă că va duce o viaţă în puf, cu pizza la discreţie şi televizor la dispoziţie. Dar când în sfârşit îşi găseşte locul, curcanul nostru este introdus cu forţa într-o misiune de maximă importanţă.

Jake este un curcan războinic, a cărui misiune este aceea de a schimba istoria şi de a scoate curcanul de pe masa festivă de Ziua Recunoştinţei. Pentru a reuşi, cei doi trebuie să călătorească în trecut, chiar în momentul în care a luat naştere ameninţătoarea tradiţie. Dacă vor izbuti sau nu să-şi schimbe destinul, spectatorii vor descoperi doar la cinema, începând cu 15 noiembrie.

Evenimentul de lansare a animaţiei va avea loc sâmbătă, 9 noiembrie, cu începere de la ora 11.00, la Grand Cinema Digiplex, din cadrul Băneasa Shopping City.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici