Angela Gheorghiu: Îi sunt fidelă lui Cătălin Botezatu

Soprana Angela Gheorghiu a declarat într-un interviu acordat MEDIAFAX că îi este fidelă lui Cătălin Botezatu, care, la fiecare întâlnire, o răsfaţă cu noi modele de rochii, chiar dacă, în ultima vreme, designerul român are un rival în persoana nonconformistei creatoare britanice Vivienne Westwood.

558 afișări
Imaginea articolului Angela Gheorghiu: Îi sunt fidelă lui Cătălin Botezatu

Angela Gheorghiu: Îi sunt fidelă lui Cătălin Botezatu

De altfel, Cătălin Botezatu a semnat una dintre rochiile pe care Angela Gheorghiu le poartă în videoclipul "Habanera", care prezintă un duet inedit între soprana română şi Maria Callas, realizat cu ajutorul celor mai noi tehnologii în domeniu.

Angela Gheorghiu a povestit pentru MEDIAFAX că şi-a dorit ca videoclipul pentru piesa "Habanera", care este inclusă pe cel mai nou album al său, "Homage to Maria Callas", să fie realizat de o echipă formată exclusiv din români.

"Am vrut să filmez în România, am vrut să am regizori din România, am vrut să am fotografi din România. Nu am vrut să am pe nimeni din afară care să spună «Se face aşa, nu se face aşa» sau cu idei preconcepute. Am vrut să fie ceva proaspăt complet", a povestit soprana.

Fotograful copertei albumului este Gabriel Hennessey, la materialul discografic lucrând şi fotograful Cosmin Gogu.

"Au venit, bineînţeles, cu ce înseamnă design din afară. Dar pentru «Carmen» am vrut să am o rochie şi din România. Deci rochia din clip este oferită de Cătălin Botezatu, care mă răsfaţă de doi ani de zile. În ultima vreme, are un rival în persoana lui Vivienne Westwood, pentru că, în ultima vreme, ea mi-a oferit rochii, dar îi sunt fidelă lui Cătălin, pentru că de fiecare dată, recunosc că la fiecare întâlnire, ori de câte ori îl întâlnesc, mă duc la el la atelier, doamnele de la el din atelier mă răsfaţă şi se poartă impecabil, cu un respect. Mă face să mă simt... orice la el e posibil. Atât spune: "Doar spune-mi ce vrei". Şi e foarte frumos", a declarat Angela Gheorghiu în interviul acordat MEDIAFAX.

"Sigur că am posibilitatea şi îmi mai cumpăr rochii... îl mai trădez, dar la nevoie, pentru că, în ultima vreme, totul e filmat. Şi îmi place să vin cu noutăţi, sunt o adevărată femeie, îmi place să fie bine, să fie frumos", a adăugat Gheorghiu în acelaşi interviu.

De altfel, Angela Gheorghiu a purtat o rochie creată special de Vivienne Westwood şi bijuterii Van Cleef & Arpel pentru spectacolul "Faust", de la Opera Regală Covent Garden din Londra, care a fost difuzat live, în septembrie, în Bucureşti şi Timişoara.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici