Anwan Glover, star al serialului "The Wire", a fost înjunghiat într-un club de noapte din Washington

Actorul american Anwan Glover, în vârstă de 41 de ani, un star al serialului "The Wire" produs de postul HBO, a fost înjunghiat şi agresat fizic într-un club din Washington, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

179 afișări
Imaginea articolului Anwan Glover, star al serialului "The Wire", a fost înjunghiat într-un club de noapte din Washington

Anwan Glover, star al serialului "The Wire", a fost înjunghiat într-un club de noapte din Washington (Imagine: IMDB)

Actorul a fost înjunghiat în partea dreaptă a pieptului, după ce a fost mai întâi lovit cu pumnii şi picioarele de un bărbat necunoscut, potrivit unui raport al poliţiei locale, informează contactmusic.com.

Agresiunea, care a durat foarte puţin, întrucât starul american şi-a pierdut cunoştinţa imediat după ce a fost lovit în ceafă de un al doilea bărbat, s-a produs în clubul de noapte Café Asia din Washington. Potrivit presei americane, Anwan Glover, care a putut fi văzut şi în filmul "12 ani de sclavie", a avut mult noroc, întrucât rănile suferite nu îi pun viaţa în pericol.

Actorul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Universitar George Washington din capitala americană, unde a primit tratament pentru acea plagă prin înjunghiere.

Agentul de presă al actorului spune că acesta nu îi cunoaşte pe agresori şi nici motivul pentru care a fost agresat.

Anwan Glover, care a interpretat rolul unui gangster nemilos în serialul "The Wire", nu este străin de atacurile violente. Actorul american a fost împuşcat de 13 ori în tinereţe, pe vremea când locuia în Columbia Heights, un cartier din Washington, iar fratele lui mai mare a fost împuşcat mortal în anul 2007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici