Arena Naţională şi-ar putea schimba numele. Totul porneşte de la bani

Arena Naţională, cel mai mare stadion de fotbal al României, a suferit pierderi de 3,2 milioane de euro, iar un proiect iniţiat de USR propune schimbarea numelui stadionului, în încercarea de a recupera o parte din bani.

633 afișări
Imaginea articolului Arena Naţională şi-ar putea schimba numele. Totul porneşte de la bani

Arena Naţională şi-ar putea schimba numele.

Uniunea Salvaţi România a venit cu o propunere de schimbare a numelui, invocând pierderile foarte mari pentru bugetul local: "De la inaugurarea sa, din septembrie 2011 şi până în iulie 2017, Arena Naţională a înregistrat cheltuieli totale de aproximativ 8 milioane de euro şi venituri totale de aproape 4,8 milioane de euro. Evident, veniturile nu au reuşit să acopere cheltuielile cu utilităţile şi cu mentenanţa şi este nevoie de creşterea veniturilor", au spus autorii ideii.

Cel mai la îndemână scenariu este cel în care Arena Naţională ar putea primi numele unui sponsor, după modelele stadioanelor lui Manchester City (Etihad Stadium), Bayern Munchen (Allianz Arena) sau, mai recent, Atletico Madrid (Wanda Metropolitano).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici