Arnold Schwarzenegger, plătit cu 3 milioane de dolari, pentru o reclamă la bere

Actorul Arnold Schwarzenegger va primi un onorariu de 3 milioane de dolari pentru a juca într-un spot ce face reclamă unui sortiment de bere - Bud Light -, care va fi difuzată în timpul galei Super Bowl.

542 afișări
Imaginea articolului Arnold Schwarzenegger, plătit cu 3 milioane de dolari, pentru o reclamă la bere

Arnold Schwarzenegger (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

"Arnold a filmat o serie de reclame în Japonia, dar ele nu au nicio legătură cu piaţa americană. Faptul că l-au convins să promoveze o marcă de bere reprezintă o reuşită majoră pentru reprezentanţii brandului Bud Light", a declarat o sursă citată de New York Post, informează femalefirst.co.uk.

Arnold Schwarzenegger, fostul guvernator al statului California, reprezintă cea mai recentă vedetă care a acceptat să apară într-o reclamă ce va fi difuzată la Super Bowl 2014 - un eveniment care îi costă pe advertiseri 4 milioane de dolari pentru fiecare spot.

SodaStream va difuza o reclamă cu Scarlett Johansson în al patrulea sfert al finalei campionatului naţional de fotbal american, iar Lawrence Fishburne interpretează din nou celebrul său rol din trilogia "Matrix", Morpheus, într-o reclamă a grupului Kia Motors pentru cel mai recent model lansat de acest constructor auto, automobilul sedan K900. Se crede că acest clip va fi o parodie după o scenă din primul film al trilogiei "Matrix".

Actorii Ben Kingsley, Tom Hiddleston şi Mark Strong vor apărea într-o reclamă a constructorului Jaguar, ce are la bază filmele britanice cu gangsteri.

David Beckham îşi va promova linia vestimentară de lenjerie intimă H&M David Beckham Bodywear într-o reclamă difuzată gala Super Bowl 2014 de pe 2 februarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici