AROGANŢĂ. A "parcat" ELICOPTERUL la McDonald's ca şă îşi ia un meniu. Cum au reacţionat ceilalţi clienţii

Sunt multe gesturi extreme care sunt greu de înţeles, dar să aterizezi cu elicopterul în parcarea de la McDonald's, doar pentru că ţi s-a făcut poftă, este chiar ilegal.

2085 afișări
Imaginea articolului AROGANŢĂ. A "parcat" ELICOPTERUL la McDonald's ca şă îşi ia un meniu. Cum au reacţionat ceilalţi clienţii

AROGANŢĂ. Cu elicopterul la McDonald's pentru că îi era poftă

Şi totuşi, un pilot de elicopter a "parcat" pe peluză, la un McDonald's din Sidney, şi apoi a stat civilizat la coadă să îşi cumpere meniul. Apoi, la fel de liniştit a decolat. 

"Sincer, am crezut că e o urgenţă", a declarat unul dintre clienţii McDonald's aflat în restaurant.

În vreme ce metodele au fost bizare, ele nu par a încălca nicio regulă. Potrivit Autorităţii Civile de Siguranţă în Aviaţie din Australia, aterizarea este legală atât timp cât pilotul a avut permisiune din partea celui care deţine terenul.

Citeşte continuarea articolului pe BM.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici