Atenţie, biciclişti fun la orizont!

Pe 5 aprilie, începând cu ora 17:00, bucureştenii care circulă în zona Liceul Gheorghe Şincai şi Parcul Izvor vor avea surpriza de a se vedea înconjurati de biciclişti frumoşi şi optimişti.

90 afișări
Imaginea articolului Atenţie, biciclişti fun la orizont!

Atenţie, biciclişti fun la orizont!

Mişcarea pe 2 roţi poartă numele de "Fun & Velo" şi este susţinută de Romanian Fun Festival, Skoda şi Tribul. Având plecarea de la Liceul Gheorghe Şincai (zona Tineretului), traseul străbate puncte precum Piaţa Alba Iuia, Şoseaua Ştefan cel Mare, Piaţa Arcul de Triumf sau Piaţa Victoriei, punctul de sosire fiind Parcul Izvor.

Romanian Fun Festival este un eveniment organizat de Funvertising şi Pro Sport în parteneriat cu Skoda şi îşi propune să le reamintească românilor să zâmbească, să fie îndrăzneţi, curioşi, activi şi fun.

Fun & Velo se anunţă a fi un eveniment de mare anvergură, numărul bicicliştilor participanţi anunţându-se a fi de ordinul sutelor.

Detalii despre traseul complet al FUN & VELO,  precum şi infromaţii despre festival, sunt disponibile pe pagina oficială www.romanianfunfestival.ro şi pe pagina de facebook, www.facebook.com/Romanianfunfestival.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici