B'estfest 2010 a fost anulat! Concertul Faithless rămâne confirmat

Ediţia din 2010 a festivalului B'estfest a fost anulată, concertul de la Bucureşti al trupei Faithless, anunţat anterior, urmând să aibă loc pe 16 iulie, informează organizatorii, Emagic.

88 afișări
Imaginea articolului B'estfest 2010 a fost anulat! Concertul Faithless rămâne confirmat

B'estfest 2010 a fost anulat, concertul Faithless rămâne confirmat (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"B'estfest a crescut an de an şi un eveniment de această talie necesită costuri enorme, care, într-o piaţă afectată de restrângerea bugetelor de marketing şi advertising, nu pot fi susţinute exclusiv din vânzarea de bilete. Am obişnuit publicul cu o anumită noţiune a ceea ce înseamnă un festival non-liniar de minim trei zile, cu mai multe scene, peste 30 de artişti şi diferite alte atracţii. Anul acesta, conceptul de B'estfest nu ar putea avea loc în aceleaşi condiţii, prin urmare am preferat să amânăm cea de-a patra ediţie, aşa cum, de altfel, festivaluri internaţionale, precum Glastonbury, Leeds/Reading, Pukkelpop sau Melt! au făcut de-a lungul timpului" a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.

Show-ul deja anunţat al trupei Faithless nu va fi anulat, urmând să se desfăşoare pe 16 iulie, sub un alt concept. Mai multe detalii despre locul de desfăşurare a concertului şi bilete urmează să fie făcute publice în perioada următoare.

Anul trecut, B'estfest a avut un line up ce a cuprins artişti precum The Killers, White Lies, Patrice, Moby, Motorhead, Polarkreis 18, Ayo, Orbital, Franz Ferdinand, Gabriela Cilmi, Santana, The Charlatans, The Ting Tings, Manowar şi alţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici