B'estfest Summer Camp 2014 a fost anulat. Concertul trupei The Cat Empire, menţinut pe 31 iulie

Cea de-a opta ediţie a B'estfest Summer Camp, programată în perioada 31 iulie - 2 august, pe domeniul Palatului Mogoşoaia, nu va mai avea loc, din motive legate de dificultăţile întâmpinate în contractarea artiştilor, potrivit Emagic, care anunţă menţinerea concertului trupei The Cat Empire.

1432 afișări
Imaginea articolului B'estfest Summer Camp 2014 a fost anulat. Concertul trupei The Cat Empire, menţinut pe 31 iulie

B'estfest Summer Camp 2014 a fost anulat. Concertul trupei The Cat Empire, menţinut pe 31 iulie

"Întotdeauna line up-ul unui festival este foarte greu de realizat din pricina numărului foarte mare de artişti al căror program trebuie să se sincronizeze. Din păcate, până în momentul de faţă, nu am reuşit să securizăm headlinerii pe care ni i-am fi dorit pentru ediţia 2014, iar nerespectarea standardelor cu care B'estfest şi-a obişnuit fanii de-a lungul timpului nu a fost şi nu este nici în momentul de faţă o opţiune. De aceea am ales, cu părere de rău, să anulăm ediţia 2014", a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic, organizator al evenimentului.

B'estfest Summer Camp a luat fiinţă în 2007 şi a trecut prin mai multe schimbări de-a lungul timpului, reuşind, în cei şapte ani de existenţă, să devină cel mai mare festival din România recunoscut şi recomandat la nivel internaţional. Publicaţii precum The Times şi The Guardian l-au inclus în topul celor mai bune 20 de festivaluri europene, fiind nominalizat în repetate rânduri la premiile industriei de profil: UK Festival Awards şi European Festival Awards. Considerat un adevărat obiectiv turistic estival, B'estfest a reuşit să aducă în România câteva zeci de mii de turişti străini de-a lungul anilor, devenind una dintre destinaţiile preferate de fanii festivalurilor muzicale datorită programului şi facilităţilor oferite: muzică live pe mai multe scene, numeroase activităţi extra, camping, iarbă verde şi preţuri reduse.

Anul acesta, B'estfest Summer Camp urma să se desfăşoare pentru prima dată pe domeniul Palatului Mogoşoaia de lângă Bucureşti, în perioada 31 iulie - 2 august.

Concertul trupei The Cat Empire, anunţat pentru B'estfest 2014, nu va fi anulat, acesta urmând să se desfăşoare la aceeaşi dată, 31 iulie, însă într-un alt spaţiu, care va fi confirmat în perioada următoare.

Fanii festivalului care şi-au achiziţionat deja bilete pentru B'estfest au la dispoziţie două opţiuni: răscumpărarea contravalorii acestuia sau preschimbarea lui într-un alt bilet pentru oricare dintre celelalte evenimente Emagic confirmate până în prezent, respectiv concertele susţinute de Peter Gabriel (8 mai, Romexpo), Tori Amos (19 iunie, Arenele Romane) şi The Cat Empire (31 iulie). Pentru ambele opţiuni este necesară contactarea echipei www.Myticket.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici