Batman, Julia Roberts, Spike Lee, printre cei onoraţi cu o stea pe Walk of Fame în 2020

Batman, Julia Roberts, Spike Lee şi 50 Cent se numără printre cei care vor fi onoraţi cu câte o stea pe Walk of Fame din Hollywood, Los Angeles, anul viitor, potrivit variety.com.

143 afișări
Imaginea articolului Batman, Julia Roberts, Spike Lee, printre cei onoraţi cu o stea pe Walk of Fame în 2020

Batman, Julia Roberts, Spike Lee, printre cei onoraţi cu o stea pe Walk of Fame în 2020

Lista celor care vor fi onoraţi în 2020, aleşi dintre mai multe sute de nominalizaţi, a fost anunţată de reprezentanţii comitetului specializat din Camera de Comerţ de la Hollywood, care administrează obiectivul cultural şi turistic.

Lista pe 2020 include 35 de personalităţi din domenii diverse, inclusiv divertisment - televiziune, teatru şi film.

Din cinematografie, cei care vor fi onoraţi sunt Mahershala Ali, recompensat de două ori cu premiul Oscar, cel mai recent anul acesta pentru rolul din "Green Book", cineastul Spike Lee şi actorii Julia Roberts, Chris Hemsworth şi Octavia Spencer.

De asemenea, va primi o stea pe bulevardul gloriei supereroul DC Batman.

Vedetele TV Andy Cohen şi Wendy Williams şi actorii Christina Applegate şi Terry Crews vor primi şi ei câte o stea.

Din domeniul muzicii au fost aleşi Curtis "50 Cent" Jackson, Alicia Keys, Billy Idol şi Tanya Tucker.

Artistul premiat cu Tony Billy Porter, vedetă a serialului FX "Pose", va primi o stea, ca şi actorul de comedie Dave Chappelle.

Totodată, vor fi onoraţi postum actorul şi scenaristul Andy Kaufman şi compozitorul de blues Muddy Waters.

În prezent, pe Walk of Fame există peste 2.600 de stele, în zona Hollywood Boulevard - Vine Street din Los Angeles, California.

Stelele sunt oferite actorilor, muzicienilor, regizorilor, producătorilor, grupurilor teatrale şi muzicale, personajelor celebre, în semn de recunoaştere a contribuţiei acestora la dezvoltarea industriei de divertisment. O populară destinaţie turistică, Walk of Fame este vizitat anual de milioane de persoane.

Taguri:
walk of fame,
vedete,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici