Beth Hart va concerta în premieră în România, la Sala Palatului din Bucureşti, pe 21 iulie - VIDEO

Cântăreaţa Beth Hart, despre a cărei voce se spune că "opreşte timpul în loc", nominalizată la premiile Grammy şi deţinătoare a numeroase discuri de platină, va concerta în premieră în România, la Sala Palatului din Bucureşti, pe 21 iulie, de la ora 19.00, la invitaţia VreauBilet.

2914 afișări
Imaginea articolului Beth Hart va concerta în premieră în România, la Sala Palatului din Bucureşti, pe 21 iulie - VIDEO

Beth Hart va concerta în premieră în România, la Sala Palatului din Bucureşti, pe 21 iulie (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Pe lângă albumele solo compuse în mare parte de ea ca răbufnire a unui trecut tumultuos şi plin de drame, Beth Hart a fost invitată să cânte alături de legende mondiale ale muzicii blues şi rock, precum Joe Bonamassa, Jeff Beck şi Slash, alături de care a concertat în întreaga lume şi a lansat albume vândute în număr record, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Beth Hart a fost comparată cu Amy Winehouse şi Janis Joplis, pe care a şi întruchipat-o în musicalul "Love, Janis".

Beth Hart a început să consume alcool de tânără, la 13 ani făcea deja cure de dezalcoolizare, la 20 de ani, când sora sa a decedat din cauza unei complicaţii provocate de virusul HIV, a început să lupte cu efectele drogurilor, ale alcoolului, depresiilor, deciziilor extreme, relaţiilor nocive şi a primit şi diagnosticul de tulburare bipolară. Beth Hart îşi "strigă" eliberarea de droguri în fiecare concert, de curând anunţându-şi publicul de la Royal Albert Hall din Londra că a împlinit 13 ani de "libertate" şi viaţă fără droguri.

Artista, în vârstă de 43 de ani, a fost decoperită de managerul şi viitorul ei prieten David Wolff, în timp ce cânta pe străzile din Los Angeles şi au trecut doar câteva săptămâni până la primul său album lansat şi situat pe primele locuri în lume în topurile de blues.

Organizatorii evenimentului, VreauBilet, vor pune în vânzare tichetele pentru concertul pe care Beth Hart îl va susţine la Bucureşti pe 13 martie, iar, până pe 26 martie, se va aplica o reducere de 15%.

Tichetele pot fi achiziţionate de pe www.vreaubilet.ro, de la casa de bilete a Sălii Palatului şi de la standul VreauBilet din Unirea Shopping Center. După perioada de reducere, preţurile biletelor vor varia de la 120 de lei la 270 de lei (VIP).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici