Beyonce, însărcinată sau nu? Vedeta apare în noul videoclip fără burtica de gravidă - VIDEO

Beyonce a lansat un nou videoclip, pentru piesa "Love on Top", şi stârneşte din nou controverse legate de sarcina sa. În imaginile din videoclip, cântăreaţa îşi arată formele voluptoase însă nu şi burtica de gravidă.

6764 afișări
Imaginea articolului Beyonce, însărcinată sau nu? Vedeta apare în noul videoclip fără burtica de gravidă - VIDEO

Beyonce, însărcinată sau nu? Vedeta apare în noul videoclip fără burtica de gravidă

Cântăreaţa apare îmbrăcată în mai multe ţinute sumare, care îi arată formele, şi dansează alături de cinci bărbaţi, scrie dailymail.co.uk.

Vedeta cântă şi dansează energic pe parcursul videoclipului, iar burtica de femeie însărcinată nu este vizibilă.

Zilele trecute, Beyonce şi-a arătat burtica în public, după ce au apărut mai multe zvonuri care spuneau că poartă o pernuţă. În timpul unei emisiuni la televiziunea australiană, burtica vedetei a părut că face o cută nefirească. Reprezentanţii cântăreţei au declarat imediat că zvonurile sunt "prosteşti, ridicole şi false".

Ulterior, Beyonce a apărut în New York purtând o bluză care îi scotea în evidenţă burtica.

La începutul lunii octombrie, vedeta a lansat videoclipul pentru piesa "Countdown", în care îşi arată sarcina. Cântăreaţa apare îmbrăcată în mai multe ţinute în stilul anilor '60 şi poartă o perucă închisă la culoare. Beyonce cântă şi dansează energic, iar la un moment dat îşi mângâie burtica, în timp ce cântă "I'm tryin' to make us 3 from that 2" ("Încerc să fac trei persoane din cele două").

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici