Bianca Drăguşanu, lăsată fără permis pentru 30 de zile

Bianca Drăguşanu, fosta iubită a creatorului de modă Cătălin Botezatu, a rămas fără permis de conducere, pentru 30 de zile, după ce a fost prinsă de poliţiştii constănţeni în timp ce depăşea o coloană de maşini în dreptul unei treceri la nivel cu calea ferată.

227 afișări
Imaginea articolului Bianca Drăguşanu, lăsată fără permis pentru 30 de zile

Bianca Drăguşanu, lăsată fără permis pentru 30 de zile (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

Potrivit şefului Biroului Accidente din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere (SPR) Constanţa, comisarul Tudorel Dogaru, incidentul s-a petrecut duminică seară, în jurul orei 19.00, pe DN 22C, în dreptul localităţii Poarta Albă.

"Aflată într-o coloană de autoturisme, la volanul unui autoturism de lux, Bianca Drăguşanu a intrat în depăşire chiar în dreptul unei treceri la nivel cu calea ferată, fiind surprinsă şi sancţionată de către lucrătorii SPR Constanţa", a declarat comisarul Tudorel Dogaru.

El a mai precizat că după ce poliţiştii i-au ridicat carnetul de conducere Bianca Drăguşanu a început să plângă şi a solicitat o ambulanţă, motivând că i s-a făcut rău, însă în cele din urmă s-a conformat deciziei lucrătorilor Serviciului Rutier Constanţa.

Potrivit sursei citate, duminică, pentru abateri similare, 20 de şoferi au fost sancţionaţi de poliţiştii constănţeni cu amenzi de până la 540 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici