Biletele pentru concertul Iron Maiden de la Cluj Napoca, disponibile la 100 de lei

Biletele pentru concertul pe care trupa Iron Maiden îl va susţine la Cluj Napoca, pe 15 august, sunt disponibile începând de luni la tariful unic de 100 de ei, au declarat, pentru MEDIAFAX, organizatorii concertului, Imagistică şi Iconică.

149 afișări
Imaginea articolului Biletele pentru concertul Iron Maiden de la Cluj Napoca, disponibile la 100 de lei

Biletele pentru concertul Iron Maiden de la Cluj Napoca, disponibile la 100 de lei (Imagine: Florin Buliga/Mediafax Foto)

Biletele sunt disponibile la sediul Servus_Cluj (strada Regele Ferdinand 30), precum şi online la www.servuscluj.ro.

Biletele pot fi achiziţionate cu plata prin card sau prin comandă pe site şi plata prin ramburs.

Show-ul Iron Maiden de la Cluj Napoca va avea loc pe 15 august, în parcarea mall-ului Polus Center din Cluj-Napoca, în cadrul unui eveniment prezentat de clubul de fotbal CFR Cluj şi organizat de Imagistică şi Iconică.

Iron Maiden revine vara aceasta în România în cadrul turneului mondial "The Final Frontier", turneu ce anticipează apariţia albumului cu acelaşi nume, primul material discografic de studio Iron Maiden după o pauză de aproape patru ani. "The Final Frontier" va fi cel de-al 15-lea material de studio Iron Maiden. Lansarea oficială a albumului va coincide cu prima parte a turneului, ce va începe în iunie, cu o serie de show-uri în America de Nord. Turneul "The Final Frontier" va include şi apariţii speciale în cadrul unora dintre cele mai cunoscute festivaluri europene, printre care Wacken, în Germania, şi Sziget, în Ungaria, precum şi numeroase alte concerte de stadion, urmând să continue şi în 2011.

Una dintre trupele de top ale heavy metal-ului, Iron Maiden a lansat de-a lungul carierei nu mai puţin de 14 albume, vândute în aproximativ 70 de milioane de exemplare. Hituri precum "The Trooper", "Flight of Icarus", "Where Eagles Dare", "To Tame A Land", "Wasted Years", "Bring Your Daughter... to the Slaughter", "Afraid to Shoot Strangers", "Wasting Love" au transformat Iron Maiden într-una dintre cele mai longevive şi influente trupe de heavy metal din întreaga lume. Grupul este format din Steve Harris, Bruce Dickinson, Dave Murray, Adrian Smith, Janick Gers şi Nicko McBrain.

În 2006, Iron Maiden a lansat albumul "A Matter of Life and Death", material care a atins primele poziţii în topurile din 40 ţări. Albumul a fost promovat prin turneul "A Matter Of Life and Death World Tour", care a cuprins 28 de concerte în Europa, toate sold-out.

Trupa Iron Maiden a mai concertat în România, la Bucureşti, în 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici