Bill Gates devine erou de benzi desenate - VIDEO

Bill Gates, cofondatorul companiei Microsoft şi, totodată, unul dintre cei mai mari filantropi din lume, va deveni eroul principal al unui volum de benzi desenate, ce va fi lansat pe piaţă la sfârşitul lunii aprilie.

184 afișări
Imaginea articolului Bill Gates devine erou de benzi desenate - VIDEO

Bill Gates (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Deşi nu este un super-erou în sensul tradiţional al termenului, Bill Gates a influenţat vieţile multor oameni. Noul volum de benzi desenate, care se va intitula "Bill Gates: Co-Founder of Microsoft", va prezenta câteva dintre evenimentele importante din viaţa sa, precum momentul în care a înfiinţat compania Microsoft, care a devenit ulterior un gigant în domeniul producţiei de software, dar şi căsătoria sa cu Melinda.

Cartea va fi publicată la editura Bluewater Productions, care a lansat în trecut volume asemănătoare, care au descrise vieţile şi carierele altor doi pionieri din domeniul informaticii: Mark Zuckerberg, fondatorul reţelei de socializare Facebook, şi regretatul Steve Jobs, fostul CEO al grupului Apple.

Volumul "Bill Gates: Co-Founder of Microsoft" va ajunge pe rafturile librăriilor americane la sfârşitul lunii aprilie. Cartea va fi disponibilă şi în format digital, pe platformele Nook şi Kindle.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici