Britney Spears nu are voie să aibă telefon

Cântăreaţa Britney Spears, aflată sub curatela tatălui ei, în urma problemelor psihice cu care s-a confruntat, trebuie să respecte o serie de reguli, printre care să nu posede un telefon personal.

445 afișări
Imaginea articolului Britney Spears nu are voie să aibă telefon

Britney Spears (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Cercul de apropiaţi ai lui Britney o supraveghează atent să se asigure că aceasta se comportă normal", a declarat o sursă pentru tabloidul britanic The Sun. "Una dintre reguli presupune renunţarea la telefonul mobil. Asta îi ajută (pe apropiaţii cântăreţei n.r.) să o ţină sub control", a mai spus sursa citată, informează contactmusic.com.

De altfel, Britney Spears a mărturisit, în luna martie a acestui an, că nu deţine un telefon mobil, după ce fostul ei bodyguard a acuzat-o anul trecut de hărţuire sexuală, susţinând că vedeta i-a trimis poze nud cu ea, de pe telefonul mobil.

Cântăreaţa se află sub curatela tatălui ei, Jamie Spears, din februarie 2008, el preluând, totodată, rolul de administrator al averii acesteia, iar comportamentul ei este monitorizat de un judecător.

Cântăreaţa Britney Spears a fost plasată sub curatela tatălui său după ce comportamentul ei a avut de suferit, în urma unor eşecuri pe plan artistic, personal şi juridic. Britney Spears a pierdut custodia asupra celor doi copii ai ei, cu fostul soţ, dansatorul Kevin Federline, în 2008, după ce a fost internată în spital pentru evaluare psihiatrică, după o serie de căderi nervoase.

Potrivit declaraţiilor recente ale avocaţilor artistei - care între anii 2000 şi 2005 a fost cântăreaţa cel mai bine plătită din lume -, starea de sănătate mintală a acesteia s-a îmbunătăţit considerabil în ultimii doi ani. Artista americană şi-a lansat pe 25 martie cel de-al şaptelea album de studio, intitulat "Femme Fatale", iar în prezent se află în turneu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici