"CanCan TV", lider de audienţă cu ediţia în care Oana Zăvoranu s-a împăcat cu Pepe

Emisiunea "CanCan TV", difuzată Acasă, de luni până joi, de la 22.00 la 00.30, a fost lider de audienţă marţi şi miercuri seară, când i-a avut invitaţi pe Oana Zăvoranu şi Pepe, care s-au împăcat după un an şi 138 de zile de la divorţ, informează televiziunea.

6304 afișări
Imaginea articolului "CanCan TV", lider de audienţă cu ediţia în care Oana Zăvoranu s-a împăcat cu Pepe

"CanCan TV", lider de audienţă cu ediţia în care Oana Zăvoranu s-a împăcat cu Pepe

Oana Zăvoranu şi marea ei împăcare cu Pepe au ţinut sute de mii de telespectatori cu televizoarele deschise pe Acasă. Două zile de dezvăluri şi momente de aur din viaţa celui mai controversat fost cuplu din showbiz-ul românesc au adus emisiunea "CanCan TV" în topul preferinţelor românilor.

La un an şi 138 de zile de la divorţ, Oana Zăvoranu şi Pepe s-au reîntâlnit pentru prima dată, la "CanCan TV". Revederea incendiară dintre cei doi a culminat cu împăcarea acestora în direct, în platoul emisiunii "CanCan TV", prezentată de Ilinca Vandici şi Adrian Artene.

Miercuri, Acasă a fost lider de audienţă pe publicul ţintă, în rândul femeilor cu vârste cuprinse între 15 şi 49 de ani din mediul urban, cu 3,5 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 10,8%, urmată de Antena 1, pe locul al doilea. La 23.52, în minutul de aur de pe acelaşi segment, Acasă a înregistrat 5,1 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 20%.

De mare succes s-a bucurat şi ediţia de marţi a emisiunii "CanCan TV", cu Oana Zăvoranu şi Pepe în platou, care s-a plasat în topul preferinţelor telespectatorilor. În intervalul orar 22.00 - 00.33, Acasă a înregistrat 3,8 puncte de rating şi o cota de piaţa de 10,5%.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici