Cântăreaţa Belinda Carlisle va fi operată la ambele şolduri

Cântăreaţa americană Belinda Carlisle a anunţat, luni, că va suporta intervenţii chirurgicale la ambele şolduri, într-un interval de doar câteva săptămâni, informează contactmusic.com.

284 afișări
Imaginea articolului Cântăreaţa Belinda Carlisle va fi operată la ambele şolduri

Cântăreaţa Belinda Carlisle (Imagine: Hepta)

Artista pop, în vârstă de 56 de ani, a dezvăluit pe Twitter faptul că va suporta prima intervenţie chirurgicală marţi. Ea va reveni în spital pentru o a doua operaţie, la celălalt şold, la sfârşitul lunii aprilie.

"Da, operaţia la primul şold va avea loc mâine, iar la celălalt şold, peste 2-3 săptămâni", a declarat cântăreaţa, luni, într-un mesaj publicat pe Twitter.

Cântăreaţa a revenit în urmă cu câteva săptămâni în Statele Unite ale Americii, după o călătorie de două luni în India, unde a parcurs o distanţă de 1.827 de kilometri într-o ricşă motorizată, cu ocazia unei iniţiative caritabile organizate cu scopul de a strânge fonduri pentru Animal People Alliance (APA).

Vedeta americană a strâns cu această ocazie suma de 15.000 de dolari pentru APA, o fundaţie de caritate pe care a înfiinţat-o pentru protejarea animalelor neglijate din Asia. Cântăreaţa intenţionează să transforme acel "raliu" cu ricşa motorizată într-un eveniment caritabil anual.

Belinda Carlisle a cunoscut celebritatea în anii '80, într-o perioadă extrem de propice pentru genul muzical pop-rock.

Artista a făcut parte din faimosul grup britanic The Go-Go's, o trupă atipică pentru acele vremuri, întrucât avea în componenţă numai femei care cântau inclusiv la instrumente muzicale. Unicitatea stilului a propulsat The Go-Go's în topurile Billboard ale celor mai bune albume, cu peste şapte milioane de copii vândute în întreaga lume în doar trei ani.

Începând din 1985, când trupa The Go-Go's s-a destrămat în mod oficial, Belinda Carlisle a continuat să îşi urmeze pasiunea pentru muzică pe cont propriu, construindu-şi o carieră solo de succes.

Belinda Calisle s-a remarcat prin vocea ei suavă şi intensă şi a reuşit să îşi menţină statutul de cântăreaţă de succes până în prezent. Activitatea artistei a fost răsplătită şi cu o stea pe Hollywood Walk of Fame. Cântăreaţa americană are în palmares numeroase discuri de aur şi de platină, câştigate graţie unor hituri precum "La Luna", "Heaven is a place on Earth" şi "Circle in the sand".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici