Care sunt cântăreţii premiaţi la gala NRJ Music Awards 2012

Cântăreaţa britanică Adele, grupul american LMFAO şi cântăreţul francez M. Pokora au câştigat câte două premii la cea de-a 13-a ediţie a galei NRJ Music Awards, sâmbătă seară, la Cannes, în cadrul Marché international du disque et de l'édition musicale (MIDEM).

277 afișări
Imaginea articolului Care sunt cântăreţii premiaţi la gala NRJ Music Awards 2012

Care sunt cântăreţii premiaţi la gala NRJ Music Awards 2012 (Imagine: Mediafax Foto/AFP))

Trofeele au fost atribuite în urma voturilor publicului, pe baza unor liste de nominalizaţi, alcătuite pentru fiecare categorie de postul de televiziune TF1 şi de postul radiofonic NRJ, care au difuzat în direct gala de sâmbătă.

Adele, care nu a fost prezentă la eveniment, s-a impus la categoriile "revelaţia internaţională a anului" şi "cântecul internaţional al anului" - cu piesa "Someone like you".

Grupul LMFAO a fost desemnat cel mai bun grup internaţional al anului 2011 şi a fost premiat pentru videoclipul piesei "Party Rock Anthem".

La fel ca în 2011, M. Pokora a primit titlul de cel mai bun artist francofon şi premiul pentru cel mai bun cântec francez al anului - "A nos actes manqués".

Justin Bieber şi Sharkira au primit un NJR Music Award onorific, iar Mylène Farmer un NRJ Award de diamant.

Nolwenn Leroy a fost premiat la categoria albumul francofon cu cele mai mari vânzări din 2011.

În cadrul galei, 10 din cele 11 trofee au fost acordate pe baza voturilor publicului, exprimate până pe 16 ianuarie pe site-urile posturilor TF1 şi NRJ. Câştigătorul categoriei "cântecul francez al anului" a fost determinat pe baza voturilor exprimate prin SMS şi telefon, în timpul galei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici