Carnavalul de la Rio pentru câini

  • Locuitorii oraşului Rio au organizat şi în acest an concursul de costume pentru câini
  • Marele câştigător a fost Nininag, un patruped de patru ani din rasa Teckel
  • Carnavalul pentru animalele de companie are loc de peste 20 de ani
143 afișări
Imaginea articolului Carnavalul de la Rio pentru câini

Carnavalul de la Rio pentru câini

Oraşul Rio de Janeiro este cunoscut pentru carnavalul său plin de culoare. Deşi autorităţile au anulat în acest an evenimentul principal, locuitorii oraşului nu au vrut să îşi neglijeze animalele de companie. Aşa că, au organizat o paradă de costume pentru câini.

Marele câştigător a fost Nininag, un patruped de patru ani din rasa Teckel, care i-a impresionat pe juraţi cu vestimentaţia sa multicoloră.

„Carnavalul are o importanţă foarte mare pentru locuitorii din Rio şi nu este nimic de ascuns, este plin de fericire şi te poţi bucura de el alături de prieteni, dar anul acesta e chiar diferit”, spune Marco Antonio Viera, deţinătorul parcului de câini în care s-a organizat concursul.

Parada are loc de mai bine de 20 de ani la marginea oraşului Rio, iar anul acesta a fost şi o ocazie foarte bună pentru stăpâni, să mai iasă din monotonia provocată de pandemie.

„E o atmosferă minunată pentru că este aer curat şi este deschis. Este un loc în care poţi fi alături de animalul tău de companie cu încredere, fără riscuri, e foarte puţin riscant”, consideră Francisca Freitas, proprietara unui câine care a participat la concurs.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici