Cea mai bătrână utilizatoare de Twitter are 104 ani

Cea mai vârstnică utilizatoare activă a serviciului de microblogging Twitter a împlinit, marţi, 104 ani, are 27.000 de prieteni şi locuieşte într-un centru pentru vârstnici din Marea Britanie, informează CNN.

80 afișări
Imaginea articolului Cea mai bătrână utilizatoare de Twitter are 104 ani

Cea mai bătrână utilizatoare de Twitter are 104 ani (Imagine: www.cnn.com)

Ivy Bean locuieşte într-un azil din Bradford, Marea Britanie şi îşi informează zilnic prin intermediul Twitter cei 27.000 de prieteni virtuali, despre activităţile sale cotidiene - de la aranjarea părului, la meniul zilnic al mesei de prânz sau câştigătorii emisiunii sale tv preferate "Deal or No Deal".

Înainte de a deveni activă pe Twitter, Ivy Bean era deja activă pe reţeaua de socializare Facebook, unde a reuşit într-un interval scurt de timp să ajungă la 5.000 de prieteni.

În opinia ei, site-ul de microblogging pe care îl consideră mai uşor de folosit decât Facebook. Bean ştie că oamenii consideră uimitor faptul că este activă online, dar crede că aceste instrumente sunt o metodă bună de a nu pierde legătura cu oamenii şi cu lumea.

Ivy Bean a câştigat recent o medalie de aur la olimpiada pentru vârstnici la frisbee. Hobbyurile ei sunt popicele şi jocurile de pe consola Nintendo Wii.

În tinereţe, Ivy Bean a practicat gimnastica şi a lucrat ca menajeră la o familie nobiliară. Pe 8 septembrie, ea a împlinit 104 ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici