Cea mai bună brânză din lume, aleasă în cadrul World Cheese Awards

Cea mai bună brânză din lume vine din Marea Britanie şi a fost aleasă în cadrul World Cheese Awards, de la Londra.

2876 afișări
Imaginea articolului Cea mai bună brânză din lume, aleasă în cadrul World Cheese Awards

Cea mai bună brânză din lume, aleasă în cadrul World Cheese Awards

Cornish Kern, o brânză tare, din lapte de vacă, din sud-vestul Angliei a fost aleasă cea mai bună din lume de către un juriu alcătuit din jurnalişti, producători şi alţi experţi.

Specialitatea este produsă de Lynher Dairies, este maturată 16 luni şi este derivată din Gouda. A fost descrisă de specialişti ca fiind untoasă, cu note de caramel şi o savoare profundă.

Continuarea articolului, pe gustarte.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici