Cei mai în vârstă gemeni siamezi, Lori şi George Schappell, s-au stins la vârsta de 62 de ani

  • Cei mai în vârstă gemeni siamezi din lume, Lori şi George Schappell, au decedat la vârsta de 62 de ani.
  • Aceştia s-au născut în 1961 cu craniile parţial fuzionate, împărţind vasele vitale de sânge şi 30% din creier.
  • George Schappell s-a declarat transgender în 2007 şi a avut o carieră în muzică, în timp ce sora sa, Lori, a fost pasionată de bowling şi a câştigat mai multe trofee.
1650 afișări
Imaginea articolului Cei mai în vârstă gemeni siamezi, Lori şi George Schappell, s-au stins la vârsta de 62 de ani

Sursa foto: AP

Lori şi George Schappell, cei mai în vârstă gemeni siamezi din lume, au murit la vârsta de 62 de ani la Spitalul Universităţii din Pennsylvania, Philadelphia, conform anunţului decesului lor, scrie CBS News.

Născuţi pe 18 septembrie 1961 în West Reading, Pennsylvania, cei doi erau uniţi în zona capului dar aveau corpuri separate. Lori putea merge, în timp ce George suferea de  spina bifida, o malformaţie congenitală a coloanei vertebrale şi se deplasa folosind un scaun cu rotile.

George a devenit transgender în 2007 şi a avut o carieră în muzică, în timp ce Lori a avut pasiuni precum bowling-ul. Cei doi au trăit singuri începând cu vârsta de 24 de ani.

Absolvenţi ai Centrului Hiram G. Andrews din Johnstown, Pennsylvania, Lori şi George au fost angajaţi ai Spitalului Reading. Guinness a menţionat că gemenii aveau camere separate în apartamentul lor şi alternau camerele în care dormeau în fiecare noapte.

De asemenea, Lori şi George au apărut în mai multe emisiuni TV şi documentare. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici