Cele mai bune SCENE de dans din FILME: Cine este actorul care are PATRU poziţii în top 10 - GALERIE VIDEO

"Dirty Dancing" a fost votat filmul cu cea mai bună scenă de dans - cea de pe melodia "Time of My Life" - într-un top al peliculelor cele mai romantice.

2554 afișări
Imaginea articolului Cele mai bune SCENE de dans din FILME: Cine este actorul care are PATRU poziţii în top 10 - GALERIE VIDEO

"Dirty Dancing" - filmul cu cea mai bună scenă de dans

Momentul în care Patrick Swazye o ridică în braţe pe Jennifer Grey pe melodia "Time of My Life" a câştigat un sfert din totalul voturilor, potrivit dailymail.co.uk.

"Dirty Dancing", care a fost lansat în cinematografe în 1987, este un titlu considerat deja cult.

Una dintre replicile celebre ale filmului este "Nobody puts Baby in a corner!" ("Nimeni nu o dă la o parte pe Baby!").

Imediat după "Dirty Dancing", în top s-a situat un alt clasic, "Cântând în ploaie/ Singing in the Rain", cu 23% din voturi, iar pe locul al treilea, cu 16% din voturi, se află dansul pe melodia "Stayin' Alive", din "Febra de sâmbătă seară/ Saturday Night Fever".

Pe poziţia a patra s-a clasat scena de dans pe melodia "You're The One That I Want" din "Grease" (8%), iar pe locul al cincilea, cu 6% din voturi, competiţia de twist, cu dansul celor două personaje principale interpretate de John Travolta şi Uma Thurman, din "Pulp Fiction".

Pe locul al şaselea revine "Grease", cu dansul "Greased Ligtnin'" (5%), urmat de "What a Feeling", din "Flashdance" (4%). Pe locurile al optulea şi al nouălea se află momentele "Cheek to Cheek", din "Top Hat", şi "Dancing Street", din "Fame", cu câte 3% din voturi. Pe ultimul loc din Top 10 s-a situat dansul pe melodia "Footloose" din filmul "Footloose", cu 2% din voturi.

Sondajul a fost realizat pe 1.000 de britanici şi a fost comandat de televiziunea de shopping QVC, înainte de lansarea DVD-ului "Zalza".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici