Cele mai sexy actriţe în filme SF - GALERIE FOTO

Jennifer Connelly, Charlize Theron, Eva Mendes sau Megan Fox se numără printre actriţele sexy de la Hollywood care au jucat în filme SF nu numai interpretând roluri pozitive, ci şi negative.

1098 afișări
Imaginea articolului Cele mai sexy actriţe în filme SF - GALERIE FOTO

Jennifer Connelly în filmul "The Day The Earth Stood Still"

Eva Mendes o interpretează pe Sand Saref în filmul "The Spirit" (2008), fiind atrăgătoare şi seducătoare.

Anul trecut, actriţa s-a situat pe prima poziţie a topului celor mai dorite 99 de femei (Top 99 Most Desirable Women), aflat la a noua ediţie şi alcătuit de vizitatorii site-ului AskMen.com. Acest clasament a fost alcătuit în urma voturilor a peste 10 milioane de bărbaţi, care au avut ca scop să alcătuiască o ierarhie a femeilor care au cele mai multe calităţi pentru a deveni prietenele sau soţiile lor.

Tot în 2009, Eva Mendes a semnat un nou acord de colaborare cu casa de modă Calvin Klein.

O eroină considerată sexy este Mary Embrey, interpretată de Charlize Theron în filmul "Hancock" (2008).

Actriţa este câştigătoarea unui premiu Oscar, pentru rolul din filmul "Monstrul" (2004), şi mai are în palmares roluri precum cele din "Idilă de noiembrie" (2001), "Cu capul în nori" (2004), "Eu, Peter Sellers" (2004), "Aeon Flux" (2005). Theron a jucat, alături de Viggo Mortensen, şi în "The Road", o dramă SF regizată de John Hillcoat.

O altă apariţie sexy într-un film SF este Jennifer Connelly în filmul "The Day The Earth Stood Still" (2008).

Anul trecut, Connelly, care s-a remarcat pe marile ecrane şi datorită rolurilor din "Requiem for a Dream" (2000) sau "Blood Diamond" (2006), s-a situat pe locul al doilea într-un top al celor mai profitabile actriţe realizat de publicaţia Forbes, filmele ei câştigând 41 de dolari pentru fiecare dolar cu care a fost plătită.

Într-un rol seducător apare Maggie Gyllenhaal, ca Rachel Dawes, în filmul "The Dark Knight" (2008).

Printre rolurile remarcabile ale actriţei pe marile ecrane se numără Giselle Levy din filmul "Mona Lisa Smile" (2003), Ana Pascal din "Stranger than Fiction" (2006) sau Sherry Swanson în "SherryBaby"(2006).

O altă apariţie sexy este Pepper Potts, interpretată de Gwyneth Paltrow în pelicula "Iron man" (2008).

Actriţa s-a făcut remarcată pentru rolurile din filmele "Talentatul domn Ripley" (1999), "Dovada" (2005) şi "Valentino" (2008) şi a câştigat un premiu Oscar pentru rolul din "Shakespeare îndrăgostit". Ea va putea fi văzută în "Iron Man 2", care va fi lansat pe marile ecrane pe 7 mai 2010.

Megan Fox o întruchipează pe Jennifer, o majoretă sexy care ajunge să dezvolte o ură nemaipomenită faţă de colegii săi de clasă în "Jennifer's Body" (2009).

Actriţa a fost aleasă la sfârşitul anului trecut ca imagine a casei de modă Armani, înlocuind-o pe Victoria Beckham. Megan Fox nu s-a remarcat numai ca actriţă, ci şi ca model. Ea a câştigat atenţia publicului după ce a apărut în 2004 în serialul "Hope & Faith" şi în filmul SF "Transformers - Războiul lor în lumea noastră".

Scarlett Johansson este o altă apariţie senzuală în filmul "Iron Man 2".

Actriţa a devenit celebră odată rolul său din filmul "Îmblânzitorul de cai" (1998), consolidându-şi statutul de star cu partituri precum cele din "Rătăciţi printre cuvinte", pentru care a câştigat premiul BAFTA, sau "Fata cu cercel de perlă". Ea a lansat anul trecut al doilea album muzical al său, împreună cu muzicianul american Pete Yorn.

De asemenea, la sfârşitul lui 2009, vedeta îşi anunţa debutul pe Broadway într-o nouă adaptare a dramei "A View from the Bridge", scrisă de autorul american Arthur Miller.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici