Cele mai UIMITOARE panorame fotografiate în mod ilegal - GALERIE FOTO

Doi fotografi ruşi îşi riscă periodic libertatea pentru a capta imagini spectaculoase cu şi din obiective turistice populare, pe care le publică apoi pe o pagină dedicată de Internet.

10632 afișări
Imaginea articolului Cele mai UIMITOARE panorame fotografiate în mod ilegal - GALERIE FOTO

Cele mai UIMITOARE fotografii ilegale, surprinse în jurul lumii – FOTO (Imagine: ontheroofs.com)

Vadim Mahora şi Vitali Raskalovym au devenit cunoscuţi în urmă cu doi ani, când presa a preluat o serie de fotografii ilegale, pe care cei doi le-au realizat de pe Marea Piramidă din Giza.

Cei doi nu s-au oprit, însă, acolo şi au continuat să sfideze legi şi înălţimi ameţitoare, pentru a capta imagini inedite din cele mai îndrăzneţe unghiuri, notează Business Insider.

Colecţia impresionantă de fotografii realizate de cei doi în ultimii ani poate fi urmărită pe un site dedicat acestor proiecte, intitulat ontheroofs.com.

Imaginile includ panorame din vârful unora dintre cele mai înalte structuri din lume, precum şi capturi ale unor faţade altminteri greu de admirat.

Iată câteva dintre cele mai spectaculoase fotografii realizate de Vadim Mahora şi Vitali Raskalovym:

Centrul Financiar din Shenzhen, China (660 m)

Podul Akashi Kaikyo, Japonia

Turnul Eiffel, Paris

Burj Khalifa (Dubai), cea mai înaltă clădire din lume (828 m)

Sagrada Familia, Barcelona

Panoramă din Singapore

Piramidele din Giza

Turnul JinMao şi Centrul Financiar din Shanghai

Panoramă din Central Plaza, Hong Kong

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici